پاتوق جوانان
سایت علمی ، فرهنگی ، سیاسی ، دفاعی

افسران - رهبر انقلاب : ملت ایران کسی را که تعرضی بکند رها نمی‌کند

roshangari92رهبر انقلاب در دیدار معلمان سراسر کشور : همین چند روز گذشته دو مسئول رسمی آمریکا تهدید کردند که حمله‌ی نظامی می‌کنیم؛ اولاً که غلط می‌کنید. ثانیاً من در زمان رئیس‌جمهور قبلی آمریکا که تهدید می‌کرد هم گفتم که دوران بزن و دررو تمام شده/ ملت ایران کسی را که تعرضی بکند رها نمی‌کند.


ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni


ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni

افسران - برای سلامتی رهبر عزیزمون صلوات

ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni

دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت با رهبر انقلاب

 رهبر  انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار رمضانی رئیس‌جمهور و هیأت وزیران با شرح و تبیین فرازهایی از فرمان راه‌گشای امیر مؤمنان به مالک اشتر، تأکید کردند: پشتوانه‌ی روحی، معنوی و فکری، عامل اصلی حل همه‌ی مشکلات است و تأمل و تدبر در نهج‌البلاغه‌ی مولای متقیان، چنین پشتوانه‌ای را فراهم می‌سازد.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در ابتدای این دیدار درباره‌ی نتایج مذاکرات هسته‌ای، از زحمات و مجاهدات صادقانه و مجدانه‌ی تیم هسته‌ای قدردانی و تشکر کردند.
ایشان سپس با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی جایگاه خاص مالک اشتر نزد امیرمؤمنان افزودند: حضرت علی‌بن‌ابیطالب علیه‌السلام، فرمان خود را خطاب به چنین شخصیتی صادر فرمودند که این نکته جای تأمل دارد.
رهبر انقلاب در بیان وظایف مسئولان در فرمان امیرمؤمنان به مالک اشتر، افزودند: «گرفتن مالیات و حقوقی که مردم نسبت به دولت دارند»، دفاع از مردم و سرزمینشان، سوق دادن جامعه به صلاح و رستگاری و آبادانی و سازندگی کشور، ۴مأموریت اصلی است که مولای متقیان در نامه به مالک، بر دوش حاکمان می‌گذارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «توصیه‌ی حاکمان اسلامی به تقوای الهی در هر شرایط و موقعیت»، «جدیت کامل در انجام دادن فرائض و سنن و مستحبات»، «نصرت پروردگار در قلب و در زبان و در عمل» و «مهار کردن نفس در مقابل همه‌ی شهوات» را از فرامین مهمی برشمردند که مولای متقیان در زمینه‌ی خودسازی به مالک اشتر نگاشته‌اند.
قضاوت منصفانه درباره‌ی مسئولان قبلی از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب با استناد به فرازهایی از فرمان امام علی علیه‌السلام به مالک اشتر مورد تأکید قرار دادند.

ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni

افسران - غیبت ...

ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni

افسران - دولت کیسه ندوزد …

ارسال شده در تاریخ : جمعه 02 مرداد 1394 :: 12:19 :: توسط : jawoni

از غربت و تنهایی گله نکنیم و

آن را تقصیر این و آن نیندازیم

انسان موجودی تنهاست 

کسی نمیتواند از تنهایی و غربت ذاتیش رهایی پیدا کند

خانواده و دوستان تا حدی میتوانند این غربت و تنهایی را برطرف کنند

ولی غربت انسان هیچگاه بطور کامل زائل نمیشود

خداوند انسان را طوری آفریده که

تنهاییش فقط با خدا برطرف شود ...

 

 

 


ارسال شده در تاریخ : سه‌شنبه 23 تیر 1394 :: 00:08 :: توسط : jawoni

من در میان جمع و دلم جای دیگر است ...!!

 

 

 بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

مثل شهری که بروی گسل زلزله هاست...

 


ارسال شده در تاریخ : سه‌شنبه 23 تیر 1394 :: 00:08 :: توسط : jawoni

 حضرت موسی علیه السلام در کوه طور در مناجات خود عرض کرد:

یا اله العالمین (ای خدای جهانیان)

جواب آمد: لبیک

سپس عرض کرد: یا اله المطیعین (ای خدای اطاعت کنندگان)

جواب رسید: لبیک

سپس عرض کرد: یا اله العاصین (ای خدای گنهکاران)

این دفعه شنید: لبیک، لبیک، لبیک

حضرت موسی علیه السلام  عرض کرد:

حکمتش چیست که این دفعه سه بار فرمودی لبیک؟

به او خطاب شد: عارفان به معرفت خود،

نیکو کاران به کار نیک خود و مطیعان به اطاعت خود اعتماد دارند

ولی گنهکاران جز به فضل من پناهی ندارند

اگر از درگاه من ناامید گردند به چه کسی پناه ببرند؟؟؟

 


ارسال شده در تاریخ : سه‌شنبه 23 تیر 1394 :: 00:08 :: توسط : jawoni

درباره وبلاگ
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران