پاتوق جوانان
سایت علمی ، فرهنگی ، سیاسی ، دفاعی

وزارت دفاع آمریکا قصد دارد سربازان نیروی زمینی ارتش آمریکا را به زیر ۴۵۰ هزار نفر برساند. نمایندگان محافظه‌کار، لابی‌های صنایع تسلیحاتی و نهادهای کهنه‌سربازان ایالات متحده از هم‌اینک مخالفت خود با این طرح را ابراز کرده‌اند.


به نوشته سایت دویچه وله(dw.de) طرح صرفه‌جویانه چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا برای کاستن از نفرات نیروی زمینی و از دور خارج کردن پاره‌ای تجهیزات و سلاح‌های قدیمی، با انتقاد جمهوریخواهان روبرو شده است.

این طرح از جمله در نظر دارد شمار سربازان پیاده در ارتش این کشور را ۱۵ درصد تقلیل دهد. تعداد سربازان ارتش ایالات متحده در حال حاضر ۵۲۰ هزار نفر است.


مارکو روبیو، یکی از نامزدهای احتمالی جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ اعلام کرده که این طرح، تکرار اشتباه کاهش بودجه ارتش در زمان صلح است که نتیجه‌ قابل انتظاری به بار نیاورده است.


رندی فوربس، دیگر نماینده جمهوریخواهان هم طی یادداشتی در روزنامه "نشنال اینترست" تاکید کرده که این طرح نباید جدی گرفته شود.


نظرسنجی از شهروندان آمریکایی هم نشان می‌دهد که تنها ۲۸ درصد آن‌ها با کوچک‌ شدن ارتش کشورشان موافقند. تقریبا پنجاه درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند که ارتش به همین صورت کنونی باقی بماند. نزدیک یک چهارم آن‌ها حتی خواستار حجیم‌تر شدن ارتش بوده‌اند.

 



ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه 07 اسفند 1392
:: 21:41 :: توسط : محمد مهدی محسنی

درباره وبلاگ
[Profile_About]
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران